Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Expert in tegels - Expert in tegels Expert in tegels - Expert in tegels
Zoon Badkamers

Expert in tegels

Of het nu gaat om een grote industriële tegelvloer in de woonkamer of een kleurrijke spattegel in de keuken; we hebben tegels voor elke behoefte en ruimte. Ontdek de ambachtelijke charme van onze accenttegels en bricks met stijlvolle kleuren, patronen en structuren. Laat je betoveren door de schoonheid van grote industriële tegels, een elegant donkere tegelwand en tegels met natuurlijke tinten als hout, terrazzo of marmer.

Expert in tegels - Passie voor tegels

Passie voor tegels

Tegels vormen een belangrijk element in het badkamer ontwerp; in afmeting, kleur en patroon. Een doordachte keuze in tegels bepaalt de sfeer van de badkamer. Bij onze showroom in Heemskerk tref je een uitgebreid assortiment tegels, die we continu updaten aan de hand van tegeltrends en ontwikkelingen. De gezamenlijke passie voor tegels uit zich in de zorgvuldig samengestelde collectie. Voor elke badkamerstijl hebben we passende tegels. We werken daarbij samen met gerenommeerde merken die hun sporen keer op keer verdienen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een tegelplan is maatwerk

Je droombadkamer komt pas echt tot leven bij het ontwerp. Hierin mogen tegels niet ontbreken, want die vormen de basis van de inrichting. Elk tegelplan is maatwerk en dat zie je terug in de talloze vormen, kleuren en maten, maar ook in de oneindige combinaties die gemaakt kunnen worden. Samen ontdekken we jouw voorkeuren en komen we tot een unieke invulling van tegels in de badkamer. Een invulling die past bij de ruimte, jouw stijl en jouw budget.

Een inbouwbad in je nieuwe badkamer? Wij hebben bijzondere ideeën voor het betegelen van de wanden.

Expert in tegels - Maatwerk & Basic vs gewaagd
Expert in tegels - Maatwerk & Basic vs gewaagd

Minimalistisch of gewaagd?

Geloof jij in de kracht van eenvoud? Dan liggen natuurlijke Japandi tegels in lichtzachte tint wellicht in jouw straatje. Ook de enkele kleurstelling van monochroom past bij een rustige uitstraling, waar een bijzonder gevormde of gestructureerde tegel als eyecatcher dient. Ben jij meer een fan van de exclusieve badkamer? Dan hebben we ruime keuze in extravagante tegels, zoals XXL-tegels in marmerlook of goudkleurige mozaïektegels. Zoek je een mix van minimalistisch en gewaagd? Dan is een strip accenttegels een goede optie als highlight.

Expert in tegels - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Accenttegels Heemskerk

Met onze collectie decoratieve tegels breng je de gewenste balans aan in de badkamer. In onze showroom hebben we legio voorbeelden van accenttegels in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijke tegelstrip bij een lichte, zachte wandtegel. Of ga voor een nisje gevuld met mozaïektegeltjes. We hebben een uitgebreide collectie in opvallende vormen en kleuren, die prachtig afsteken tegen een basic inrichting.

Accenttegels doen het ook goed als spattegel in de keuken. Een elegante manier om eenheid tussen verschillende ruimtes te creëren.

Impressie van accenttegels in bijzondere vormen, tinten en structuren
Expositie van een collectie woonvloertegels in de showroom van Zoon Badkamers & Tegels in Heemskerk

Woonvloertegels

Ook voor een tegelvloer in de woonkamer ben je bij ons aan het juiste adres. De woonkamervloer bepaalt grotendeels de uitstraling van je huis. Voor veel mensen is de vloer zelfs de eerste keuze bij het inrichten van een nieuw huis, waarna ze de rest van het interieur erop afstemmen. Een logische keuze om ons hierin te specialiseren. Geavanceerde productietechnieken leveren een prachtige beton- en houtlook af, wat vloertegels in de woonkamer steeds aantrekkelijker maakt. Samen met ons vind je de ideale tegelvloer voor de woonkamer. Als je de badkamer ook op de schop gaat nemen denken we graag mee, bijvoorbeeld over eenheid in stijl binnen de ruimtes.

Expert in tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Heemskerk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Zoon Badkamers B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Zoon Badkamers B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken