Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over Ons - Over Ons Over Ons - Over Ons
Waar creativiteit en maatwerk samenkomen

ZOON TEGELS & BADKAMERS HEEMSKERK

Bij Zoon Tegels & Badkamers zijn we dol op verhalen over droombadkamers. Daarom verwelkomen we je graag in onze sfeervolle showroom in Heemskerk. Onder het genot van een kop koffie of thee luisteren we naar wat jouw badkamer zo speciaal maakt. Onze passie is maatwerk, van inspiratie tot en met realisatie. De sleutel waarmee jouw droombadkamer tot leven komt.

Onze showroom in Heemskerk

Als je onze showroom van 1500 m2 binnenstapt tref je inspiratie zover het oog reikt. Van unieke badkameropstellingen en het mooiste sanitair tot de fraaiste materialen en badkameraccessoires. Ook voor wand- en vloertegels ben je aan het juiste adres, waarbij we ook gespecialiseerd zijn in woonvloer- en accenttegels. Met onze ligging langs de A9 bij Heemskerk zijn we eenvoudig te bereiken. Mogen we je binnenkort verwelkomen in onze showroom? De koffie of thee staat voor je klaar!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Warmte en gedrevenheid

Die droombadkamer voor de klant werkelijkheid maken; dat is onze gezamenlijke passie! We brainstormen graag over wensen en denken buiten de gebaande paden. Door samen in de showroom een moodboard te maken krijgt de unieke badkamer vorm. Sinds de oprichting in 2011 inspireren we mensen bij het vinden van hun favoriete stijl en sfeer. Over sfeer gesproken: onze bezoekers kunnen rekenen op een warm onthaal van onze lieve huishond Pip. Deze Labradoodle is gek op mensen en heeft menig bezoeker voor zich gewonnen. 

Over Ons - Warmte en gedrevenheid & Creativiteit en maatwerk
Over Ons - Warmte en gedrevenheid & Creativiteit en maatwerk

Creativiteit en maatwerk

Een droombadkamer ontstaat niet met standaardoplossingen, maar met maatwerk en creativiteit. Wij omarmen dit en vullen elkaar uitstekend aan met eigen interesses en vakkennis. Eigenaar Richard houdt ervan om met klanten te sparren, waarbij hij de schat aan mogelijkheden in het vizier heeft. En waar Annelies kleuren en materialen kundig samenbrengt tot een persoonlijk geheel, kan Stefan je alles vertellen over het matchen van sanitair, passend binnen jouw stijl en ruimte.

Pas als we de twinkeling bij de klant in de ogen zien, dan zijn we tevreden

Tegels in alle stijlen

Zoon Tegels & Badkamers is ook expert in tegels. Van een grote industriële tegelvloer in de woonkamer tot een kleurrijke spattegel in de keuken; we hebben tegels voor alle wensen en ruimtes. Proef het ambacht van onze accenttegels en bricks in stijlvolle kleuren, dessins en structuren. Geniet van grote industriële tegels, een donkere chique tegelwand en tegels met natuurlijke tinten als houtlook, terrazzo of marmerlook.

Impressie van accenttegels in bijzondere vormen, tinten en structuren
Over Ons - Tegels in alle stijlen & Werkwijze

Werkwijze met persoonlijke aandacht

Elke stap richting jouw nieuwe badkamer, tegelvloer of andere metamorfose moet als een warm bad aanvoelen. Onze bevlogenheid toont zich van inspiratie tot en met realisatie. Stel: je wilt een nieuwe badkamer. Tijdens een eerste gesprek ontdekken we samen jouw stijl. Vervolgens visualiseren we jouw droom met een 3D-badkamerontwerp. Zodra deze naar wens is gaan we de showroom in om tegels, meubilair en sanitair te bekijken en voelen. We bespreken de opties, doen nog een rondje en maken keuzes.

Helder contact

Een vrijblijvende offerte is de volgende stap, waar we ook bijbehorende kosten in begroten. Ben je akkoord? Dan kijken we rustig wanneer het voor jou uitkomt en plannen we de installatie. Een week voor de renovatie nemen we contact op om alles nogmaals door te spreken. Zodra je akkoord bent gaat ons vaste team van installateurs aan de slag. Na de oplevering willen we de droombadkamer natuurlijk komen bekijken. We controleren of alles naar wens is gerealiseerd en lopen de badkamer tot in detail langs. Nadat we de twinkeling in je ogen hebben gespot laten we je genieten van je nieuwe badkamer. Voor ons de tijd om een nieuwe droombadkamer te verwezenlijken.

Afbeelding op de website van Baden+ van een monteur die met een waterpomptang een douche vastzet
Over Ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Heemskerk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Zoon Badkamers B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Zoon Badkamers B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken