Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
HSK Edelglas
HSK Edelglas - HSK Edelglas HSK Edelglas - HSK Edelglas
Hygiënisch, duurzaam en tijdbesparend

HSK glascoatings: Edelglas en TwinSeal

Douchen kan zorgen voor de ultieme ontspanning na een drukke dag, maar het is ook een manier even snel op te frissen. Het glas van een douchewand of douchecabine krijgt daarbij veel te verduren. Zeep, vuil en kalkresten liggen op de loer. De Edelglas coating en de innovatieve glasbehandeling: TwinSeal van HSK beschermen de glaswand in je doucheruimte.

HSK Edelglas - 1. HSK Edelglas voor meer schoonmaakgemak

HSK Edelglas voor meer schoonmaakgemak

Bij alle douchewanden van HSK kun je kiezen uit verschillende glassoorten. Deze glassoorten kunnen worden voorzien van een Edelglas-coating. Deze coating zorgt ervoor dat waterdruppels minder snel aandrogen en dat vuil en zeepresten minder aan het glas hechten. De douche schoonmaken kost aanzienlijk minder tijd, energie en schoonmaakmiddelen als je douchewand voorzien is van Edelglas-coating.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Zoon Badkamers B.V. in Heemskerk voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Innovatieve glasbehandeling: TwinSeal

TwinSeal van HSK is een nieuwe methode om kalk- en vuilhechting te voorkomen. Het is een innovatieve afwerking van het doucheglas. Hierbij krijgt het glasoppervlak een dubbelzijdige coating waardoor het extra glans krijgt, uiterst transparant is en super helder zicht geeft. De voordelen? De douche is beschermd tegen corrosie, kalk en vuil kunnen zich niet hechten. En het water loopt direct van het glas af dankzij de hydrofobe nanocoating. Hierdoor is schoonmaken nauwelijks meer nodig en heb je minder reinigingsmiddelen nodig. Wel zo milieuvriendelijk!

 

HSK Edelglas - Innovatieve glasbehandeling

Douche schoonmaken

Een douchewand heeft ook met Edelglas-coating, regelmatig onderhoud nodig. Maak je douchewand schoon met niet-agressieve schoonmaakmiddelen en een zachte microvezeldoek en gebruik een douchewisser na iedere douchebeurt.

HSK douchewanden- en cabines

Ben je op zoek naar een douchewand of douchecabine met Edelglas-coating? Ontdek het assortiment douchecabines en inloopdouches van HSK. Verkrijgbaar in diverse standaardmaten of laat een douchewand of douchecabine op maat maken. HSK is specialist in maatwerk doucheoplossingen. Niets is onmogelijk!

HSK COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken