Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Maatwerk - Maatwerk Maatwerk - Maatwerk
Zoon Badkamers

Maatwerk

Iedere badkamer moet een verlengstuk van persoonlijkheid zijn. Dit is de plek in huis waar je even op jezelf bent. Waar je je even terug kunt trekken om te ontspannen, maar ook comfortabel opstart en afsluit. Bij Zoon Badkamers worden we gedreven door maatwerk, van inspiratie tot en met de realisatie. Alleen zo creëren we voor iedereen een persoonlijke, karaktervolle badkamer.

Maatwerk - Adviesgesprek nieuwe badkamer

Vrijblijvend adviesgesprek

De eerste stap is een goed gesprek met een kop koffie of thee. Samen bespreken we hoe jouw droombadkamer eruitziet. We zijn reuze benieuwd naar het verhaal! Heb je voorbeelden of ben je al aan de slag gegaan met een eigen moodboard of badkamer ontwerp? Geen probleem, neem ze mee of stuur ze van tevoren naar ons op. Bezoek vrijblijvend onze showroom of maak een afspraak via onze planner. Samen komen we tot het type badkamer dat bij jou past.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

3D badkamer ontwerp

Bij het 3D ontwerp krijgt de badkamer meer vorm. Met een unieke tekening vertalen we jouw persoonlijke stijl door in de beschikbare ruimte. We bepalen samen de indeling en welke maten van het meubilair hierbij passen. Daarop aansluitend kijken we wat jouw favoriete kleuren en materialen en hoe we deze slim kunnen combineren. Dit leidt tot een voorstelling van jouw badkamer waar we samen nog aan kunnen sleutelen. Zodra we beiden tevreden zijn gaan we verder naar de volgende leuke fase: het uitzoeken van de badkamer producten.

Ontwerp van een nieuwe badkamer
Sfeerbeeld van Damixa inbouw wastafelmengkranen in de kleur graphite grey

De badkamer inrichten

Aan de hand van jouw voorkeuren in kleuren, materialen en sanitair gaan we meubels en tegels uitzoeken. Samen gaan we op pad in onze ruime showroom en beginnen bij het fundament: de badkamertegels. Wand- en vloertegels zijn het kloppende hart van jouw nieuwe badkamer en vormen de basis van de inrichting. Vervolgens kiezen we sanitair en badkamermeubels uit die als gegoten zitten. Badkamer accessoires en decoraties zijn de details die binnen jouw stijl voor de finishing touch zorgen. 

Maatwerk - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Begeleiding en planning

Na het uitzoeken van de producten nemen we de tijd met een kopje koffie of thee. We reflecteren op het ontwerp en alle gekozen badkamer producten, zodat we zeker weten dat we de juiste keuze maken. Als we eruit zijn is het tijd om de kosten inzichtelijk te maken, want het prijskaartje van de nieuwe badkamer moet kloppen. Daarom maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Hier vind je alle producten en een begroting van bijbehorende kosten, zoals de badkamer installatie, op terug.

Maatwerk - Begeleiding en Planning & Installatie
technische tekening van een badkamer ontwerp

Installatie en oplevering

Zodra de offerte getekend is stellen we, op basis van jouw beschikbaarheid, een tijdlijn op voor de badkamer renovatie. Tijdens dit traject hebben we op meerdere momenten contact, bijvoorbeeld een week voor de badkamer montage. Ook houden we je op de hoogte van de levering van producten en staan we klaar voor al jouw vragen. Na de oplevering komen we langs voor een eindinspectie. Alles moet tot in detail kloppen en daar willen wij stiekem ook nog even van genieten. Uiteindelijk doen we het allemaal voor de glimlach op jouw gezicht. Eerder zijn we niet tevreden.

Maatwerk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Heemskerk

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Zoon Badkamers B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Zoon Badkamers B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken