Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Exclusieve badkamer Exclusieve badkamer - Exclusieve badkamer Exclusieve badkamer - Exclusieve badkamer  

Exclusieve badkamer met marmer

Deze exclusieve badkamer heeft het allemaal: luxe, comfort, zeeën van opbergruimte en mooi design. En dat verpakt in een ruimte met chique marmeren muren. Je waant je in een Romeins badhuis. In deze badkamer kun je, net als de Romeinen, urenlang badderen. Lekker in het bubbelbad of onder de stoomdouche. Na afloop wikkel je je in een handdoek die opgewarmd is door één van de bijzondere designradiatoren. Ontdek deze glamoureuze wellness badkamer.

Exclusieve badkamer - Kenmerken exclusieve badkamer

Kies voor een exclusieve badkamer

 • Marmerlook tegels
 • Maatwerk badkamermeubels
 • Stoomdouche en bubbelbad
 • Design handdoekwarmers

  Op zoek naar een exclusieve badkamer met marmerlook tegels waar je urenlang kunt genieten? Maak dan vandaag nog een afspraak bij je badkamerspecialist Zoon Badkamers B.V. in Heemskerk. We ontmoeten je graag in onze showroom om je te helpen aan de mooiste ideeën voor een speciale badkamer als deze.
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ontdek de exclusieve badkamer 

Marmerlook tegels

De grotere marmeren wandtegels geven deze badkamer allure. De tegels zijn in de basis wit en hebben grijsbruine aders. De chique uitstraling nodigt uit om uit te pakken met luxeproducten, die je dan ook terugziet in de hele badkamer. Met de grootste zorg zijn hier, tot in de kleinste details, prachtige producten uitgekozen die passen bij deze tegels.

Maatwerk badkamermeubel

Nog zo’n element met grootse allure is het maatwerk badkamermeubel van Primabad. Deze is met z’n 2,5 meter lengte over de volle breedte van de muur geplaatst. De donkerbruine kleur met structuur geeft diepte en karakter aan de ruimte. De twee grote lades met binnenlade bieden veel opbergruimte. Leuke accessoires kun je aan de open weerzijden laten zien. Kun je hiermee nog niet alles geordend kwijt? Dan kun je nog gebruikmaken van de kolomkast die slim is ingebouwd in de douchemuur.

Ook prettig aan zo’n breed meubel is de mogelijkheid om twee opbouwkommen te plaatsen. Twee mensen tutten zich hier probleemloos op voor de ovale spiegels, zonder elkaar in de haren te zitten. De chique inbouwkranen van Hotbath maken het plaatje compleet. Hier is gekozen voor kranen in geborsteld nikkel.

Wist je dat je deze inbouwkraan in wel 15 verschillende kleuren kunt verkrijgen?

Exclusieve badkamer - Exclusieve badkamer

Genieten in de stoomdouche

De houtlook wandtegels in donker acacia geven een mooie, warme variatie op de marmeren uitstraling. Zo valt de douche op door zijn look en feel, maar ook zijn multifunctionaliteit is bijzonder. Met de op maat gemaakte stoomdouche van Xenz kun je, naast douchen, ook lekker stomen. Goed voor de ontspanning, weerstand, reiniging van de huid en bloedcirculatie. Voorwaarde is wel dat de douche goed sluit. Met de deur van rookglas van Van Rijn maatwerk douches blijft de stoom in de doucheruimte. Rookglas is in opkomst in moderne badkamers en zorgt voor een stoere uitstraling. Hoe dikker de wand, hoe donkerder de bruintint.

Extra wellness: bubbelbad

Tegenover het maatwerk badkamermeubel staat een bad, ingebouwd met de marmerlook tegel. Op deze wijze wordt het bad één met de wand en vestigt het niet alle aandacht op zich. Hoewel dit bad wel een grote aantrekkingskracht heeft, want het is een bubbelbad. Met een druk op de knop zet je het lucht-water(hydro)massagesysteem aan de gang. Dat betekent heerlijk ontspannen met bijvoorbeeld een vleugje lavendelolie. Ben je klaar met bubbelen dan pak je je warme handdoek van de elegante design handdoekwarmer Jay van Instamat. Ook bij de douche zie je deze aangename opstelling. Hier ligt een warme handdoek direct voor het grijpen op de bijzonder fraaie designradiator Flaps. Als dat niet genieten is!

Exclusieve badkamer - Exclusieve badkamer
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Exclusieve badkamer - Exclusieve badkamer
De kleur zwart zie je zelfs terug in de handdoekhaakjes.

Trendalert: marmer!

Met de juiste accessoires, zoals een leuk planchet, geef je de badkamer een opgeruimd karakter.

ONTDEK DEZE TREND
Exclusieve badkamer - Collage exclusieve badkamer 1 - trend marmer

Trendalert: marmer!

Met de juiste accessoires, zoals een leuk planchet, geef je de badkamer een opgeruimd karakter.

ONTDEK DEZE TREND
Exclusieve badkamer - Collage exclusieve badkamer 2 - Maatwerk

Mooi maatwerk

Ons huismerk biedt veel mogelijkheden om je eigen maatwerkmeubel samen te stellen. Wat dacht je van een meubel met een stoer frame?

MEER MOGELIJKHEDEN
Exclusieve badkamer - Collage exclusieve badkamer 3 - design radiator

Designtoppers

Designradiatoren zijn een lust voor het oog en bijkomend voordeel: vaak ook leverbaar in een elektrische variant.

ZO KIES JE EEN RADIATOR
Exclusieve badkamer - tips en veelgestelde vragen exclusieve badkamer

Veelgestelde vragen over de exclusieve badkamer

 • Wat zijn exclusieve badkamermeubels?
  Veel badkamermerken hebben tegenwoordig maatwerk badkamermeubels in hun assoirtiment, zoals bijvoorbeeld Primabad of de Baden+ Collectie, ons huismerk. Je stelt je exclusieve meubel zelf samen en kiest voor kleur, materiaal, afmetingen en afwerking.
 • Waar vind ik een exclusieve badkamer showroom?
  Bij Zoon Badkamers B.V. in Heemskerk kun je diverse exclusieve badkameropstellingen bekijken. Ook kunnen we je laten zien hoe je jouw badkamer een luxe upgrade geeft, soms met simpele ingrepen.
 • Wat zijn exclusieve badkameraccessoires?
  Bij de badkamerspeciaalzaak koop je badkamer accessoires met een goede prijs-kwaliteitverhouding en vaak jarenlang garantie. Neem bijvoorbeeld de accessoires van Geesa. Hierop krijg je 15 jaar garantie.
 
Exclusieve badkamer - Blik op het ontwerp - exclusieve badkamer

De exclusieve badkamer: het ontwerp

Het fijne aan deze badkamer is dat hij ruim aanvoelt. Waar je ook staat: je hebt voldoende bewegings- en opbergruimte. Er is slim gebruikgemaakt van de ruimte. Zo is in de muur een kolomkast ingebouwd. Ook aan luxe en comfort ontbreekt het in deze badkamer niet. Aan alles is gedacht om hier uren te vertoeven.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

In deze badkamer

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken