Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Collectie - Collectie Collectie - Collectie
Laat je inspireren

Ontdek de complete collectie

In de uitgebreide collectie van Zoon Badkamers B.V. vind je alles voor je badkamer of toilet. Of je nu een douchecabine, badkamermeubel of een designradiator zoekt. Op deze pagina kun je voor elk onderdeel van de badkamer ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Klik maar eens door naar de verschillende productpagina's. Tip: zet je favoriete producten op je moodboard. Eenvoudig door de hartjes op de afbeeldingen aan te klikken. 

Alle merken van A tot Z

De complete collectie

Baden

Collectie - Baden

Douche

Collectie - Douche

Badmeubels

Collectie - Badmeubels

Wastafels

Collectie - Wastafels

Toilet

Collectie - Toilet

Kranen

Collectie - Kranen

Verwarming

Collectie - Verwarming

Tegels

Collectie - Tegels

Trends en innovaties

Bij Zoon Badkamers B.V. zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en innovaties op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Doordat we regelmatig beurzen in binnen- en buitenland bezoeken volgen we de trends in kleur, materiaal en vorm continue. Daarnaast werken we intensief met onze leveranciers samen zodat we altijd exact op de hoogte zijn van de nieuwste productinnovaties.

Kom de collectie kijken in de showroom

Op deze site tref je heel veel informatie over onze badkamerproducten. Maar kranen, douchecabines en toiletten in het echt bekijken is zeker de moeite waard. Naast dat je het product kunt bekijken, kun je ook samen met onze Zoon Badkamers B.V. badkamerspecialist een badkamerontwerp maken. Kom naar de showroom en ontdek onze collectie sanitair en bekijk diverse stijlen complete badkamers. Een heerlijk kopje koffie staat voor je klaar!

Massief eiken retro look badkamermeubel met gestreepte lades

Advies van je specialist

Een nieuwe badkamer is een aankoop voor jaren. Daarom moet je er zeker van zijn dat je de juiste keuzes maakt. En dat is best lastig want er is zoveel verkrijgbaar. Wat is het verschil tussen een kunststof bad of een bad van solid surface? Welke mogelijkheden zijn er qua kleur, maatvoering en materiaal bij de keuze van het badkamermeubel.  Wat zijn de plussen en minnen van een inloopdouche? Goed om te weten: veel badkamerproducten kunnen op maat gemaakt worden. Zo geniet je straks in een badkamer die perfect past bij je woonsituatie en stijl.

Vraag advies aan je specialist bij Zoon Badkamers B.V., dan weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Collectie - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Afspraak maken