Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Wormer - Badkamers Wormer Badkamers Wormer - Badkamers Wormer

Badkamers Wormer

Op slechts 10 kilometer van Wormer tref je het prachtige pand van Zoon Badkamers. Met 1500 m2 badkamer inspiratie en onze vakkennis zijn we het ideale vertrekpunt richting jouw droombadkamer. Bij Zoon Badkamers worden we gedreven door de wensen van de klant. Van daaruit creëren we badkamers met persoonlijkheid. Hier komt maatwerk bij kijken en dit zie je terug in onze voorbeeld badkamers. Welke bijzondere wensen heb jij voor je badkamer? Laat het ons weten en dan zorgen we samen voor jouw droombadkamer. Welkom bij Zoon Badkamers!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers nabij Wormer

Zoon Badkamers is perfect aan te rijden vanuit Wormer. Onze showroom van 1500m2 toont direct de passie die we samen delen: het realiseren van unieke badkamers. Waar de showroom jouw bron van inspiratie is, worden wij gedreven door persoonlijke wensen en bijzondere dromen. Met een kopje koffie of thee komt dit samen en gaan we aan de slag om jouw badkamer een nieuw leven in te blazen. Kom langs en proef de huiselijke sfeer met onze hond Pip en drie badkamer specialisten die je graag van dienst zijn.

Badkamers Wormer - 1. Badkamers Wormer
Badkamers Wormer - 1. Badkamers Wormer

Badkamer renovaties in Wormer

In Wormer leveren we geregeld mooie badkamers op. We komen graag in dit mooie dorp in de Zaanstreek, ook voor jouw gewenste badkamer renovatie. Met onze ervaring in uiteenlopende badkamerstijlen is er voor ieder wat wils. Zo kunnen we met een landelijke badkamer het karakter van het dorp laten terugkomen. Daarnaast zijn we ook expert in het creëren van moderne badkamers volgens de laatste badkamertrends.  

 

Met een inrichting in landelijke stijl laten we het karakter van Wormer terugkomen in de badkamer

Sanitair kiezen

Het uitzoeken van sanitair is een leuke klus richting je nieuwe badkamer. We adviseren je graag welk sanitair bij jouw nieuwe badkamer ontwerp past. Houd je van een badkamer in loft stijl? Of ligt een monochroom badkamer meer in jouw straatje? Met onze vakkennis kijken we welk sanitair, badkamermeubel en welke badkamer accessoires bij jou passen. Daarbij houden we samen het kostenplaatje en de technische mogelijkheden in de gaten. 

Badkamers Wormer - 2. Sanitair Wormer
Impressie van accenttegels in bijzondere vormen, tinten en structuren

Tegels bekijken en aanraken

Websites en social media zijn een onuitputtelijke bron van tegel inspiratie. De volgende stap is om tegels in levenden lijve te aanschouwen. In de showroom vlakbij Wormer ben je van harte welkom om badkamertegels van dichtbij te bekijken en aan te raken. Van kleurrijke accenttegels met unieke dessins en structuren tot een uitgebreid assortiment wand- en vloertegels. Deze stap bevestigt of een bepaalde tegel echt bij je past. Daarop aansluitend kun je in onze showroom tegels in diverse badkamer opstellingen zien en kun je met een tegel specialist sparren over bijzondere tegelcombinaties, passend bij jouw stijl.

Badkamers Wormer - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Offerte op maat

Voor de renovatie nemen we samen het kostenplaatje door. Je kunt van ons een geheel vrijblijvende offerte verwachten. Ben je akkoord? Dan gaan we van start met de verbouwing van jouw badkamer in Wormer. In het eerste bezoek aan je woning beoordelen we de huidige staat van je badkamer en meten de exacte maten op. Met slechts 10 kilometer reisafstand staan we binnen no-time voor je deur.

Expositie van een collectie woonvloertegels in de showroom van Zoon Badkamers & Tegels in Heemskerk
Badkamers Wormer - 4. Offerte en installatie

Complete badkamer montage in Wormer

We houden graag grip op de badkamer montage. Zo werken we met een vast team van installateurs die ook bekend zijn met Wormer en omliggende plaatsen. Na elke werkzaamheid, zoals slopen of afmonteren, is er een contactmoment en de gelegenheid om vragen te stellen. Bij de badkamer oplevering zijn we zelf aanwezig en lopen alles samen tot in detail na. Wij sluiten het hoofdstuk pas af zodra jij die twinkeling in de hogen hebt en gaat genieten van je nieuwe badkamer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken