Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Uitgeest - Badkamers Uitgeest Badkamers Uitgeest - Badkamers Uitgeest

Badkamers Uitgeest

Welkom bij Zoon Badkamers, een sanitair- en tegelspecialist die uitstekend vanuit Uitgeest te bereiken is. Langs de A9 tref je onze ruime showroom met 1500 m2 badkamer inspiratie. We zijn reuzebenieuwd naar jouw droombadkamer, omdat we het liefst badkamers met persoonlijkheid creëren. Maatwerk is onze passie en dat zie je terug in de badkamerwinkel. Van complete opstellingen in uiteenlopende stijlen tot tegels in alle kleuren, dessins en structuren. Kom jij ons uitdagen met jouw unieke badkamer wensen?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers vlakbij Uitgeest

In de buurt van Uitgeest vind je Zoon Badkamers, specialist op het gebied van unieke badkamers en tegels. Onze showroom van 1500m2 is een bron van inspiratie. Ontdek de uiteenlopende stijlen, zoals monochrome, shiny en loft, en ervaar de laatste trends in tegels en sanitair. Hoe abstract of concreet je plannen ook zijn: we helpen je graag aan je droombadkamer. Richard, Annelies, Stefan en huishond Pip staan tijdens het bezoek voor je klaar.

Badkamers Uitgeest - 1. Badkamers Uitgeest
Badkamers Uitgeest - 1. Badkamers Uitgeest

Badkamer projecten in Uitgeest

In Uitgeest zijn we regelmatig te vinden voor een badkamer renovatie. Dit karaktervolle dorp is bij elk bezoek weer een bron van inspiratie. Ook voor de realisatie van jouw nieuwe droombadkamer houden we ons aanbevolen. We hebben veel kennis van de industriële en landelijke badkamerstijl, maar ook voor een shiny badkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Ook zien we loft en highlights als badkamertrends in populariteit toenemen. We hebben frisse ideeën om deze trends in iedere badkamer ruimte te integreren.

 

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Sanitair kiezen

Sanitair uitzoeken is misschien wel het leukste onderdeel van de nieuwe badkamer. De voorpret geeft een heerlijk gevoel van wat komen gaat. Ben je fan van excentriciteit en luxe? Of ligt de Japandi stijl meer in jouw straatje? Wij helpen je met het kiezen van sanitair en meubilair dat bij jou past. Daarbij kijken we ook goed of de wensen aansluiten op de beoogde begroting. Alles in deze fase is maatwerk en hier nemen we samen de tijd voor.

Lees hier meer over onze passie voor maatwerk

Badkamers Uitgeest - 2. Sanitair Uitgeest
Impressie van accenttegels in bijzondere vormen, tinten en structuren

Tegels bekijken en aanraken

In de showroom vlakbij Uitgeest tonen we graag onze expertise in badkamertegels. Op de begane grond word je bij binnenkomst begroet door accenttegels in allerlei kleuren, dessins en structuren. Verderop tref je ons uitgebreide assortiment wand- en vloertegels. Kom gerust langs om de tegels in het echt te aanschouwen. Bekijk ze van dichtbij en ervaar hoe de tegels aanvoelen. Het directe contact met de badkamertegels bevestigt of de tegel echt bij jou past. Stel gerust je vragen, bijvoorbeeld over het combineren van diverse tegels in jouw badkamer.

Badkamers Uitgeest - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Offerte op maat

Voor de verbouwing willen we samen het kostenplaatje doornemen. We stellen een geheel vrijblijvende offerte op. Zodra we eruit zijn maken we een planning en gaan we voor je aan de slag. We komen graag bij je langs om de huidige staat van je badkamer te bekijken en de exacte maten op te meten. Zelf zitten we om de hoek in Heemskerk dus we zijn gelukkig niet afhankelijk van een lange reisduur.

Expositie van een collectie woonvloertegels in de showroom van Zoon Badkamers & Tegels in Heemskerk
Badkamers Uitgeest - 4. Offerte en installatie

Complete badkamer montage in Uitgeest

Met ons vaste team van installateurs geniet je binnen no-time van jouw nieuwe badkamer. Tijdens het verbouwingstraject spreken we meerdere contactmomenten af, zodat we grip op de badkamer montage houden. Zo heb je in de verschillende fasen, zoals slopen en afmonteren, voldoende gelegenheid tot vragen en overleg. Ook zijn we zelf bij de oplevering aanwezig, zodat we alles samen in detail na kunnen lopen. Voor jou een nieuwe badkamer om van te genieten en voor ons een bevestiging dat we weer een bijzondere badkamer hebben gerealiseerd. 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken