Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Beverwijk - Badkamers Beverwijk Badkamers Beverwijk - Badkamers Beverwijk

Badkamers Beverwijk

Welkom bij Zoon Badkamers, een sanitair- en tegelspecialist die uitstekend vanuit Beverwijk en omgeving te bereiken is. Langs de A9 tref je onze ruime showroom met 1500 m2 badkamer inspiratie. We worden enthousiast van verhalen over droombadkamers, want iedere badkamer wens is anders. Met tegels in alle kleuren, dessins en structuren en onze collectie sanitair en meubelair creëren we voor iedereen een passende maatwerk oplossing. Kom jij ons uitdagen met jouw unieke badkamer wensen?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers vlakbij Beverwijk

In de omgeving van Beverwijk vind je Zoon Badkamers, een specialist in unieke badkamers en tegels. Onze showroom van 1500m2 is een bron van inspiratie. Ontdek verschillende stijlen, zoals monochroom, glanzend en loft, en ervaar de laatste trends in tegels en sanitair. Of je plannen nu abstract of concreet zijn, we helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droombadkamer. Richard, Annelies, Stefan en onze huishond Pip staan klaar om je te ontvangen tijdens je bezoek.

Badkamers Beverwijk - Badkamers Beverwijk
Badkamers Beverwijk - Badkamers Beverwijk

Badkamer projecten in Beverwijk

We zijn regelmatig te vinden in Beverwijk voor badkamer renovaties. Dit karaktervolle dorp dient telkens als inspiratiebron. Als het gaat om het realiseren van jouw nieuwe droombadkamer, staan we paraat. We hebben uitgebreide kennis van industriële en landelijke badkamerstijlen, maar ook voor een glanzende badkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien zien we loft en highlights als steeds populairder wordende badkamertrends. We hebben frisse ideeën om deze trends in elke badkamerruimte te integreren. 

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Sanitair uitzoeken

Het bekijken en kiezen van sanitair is vaak het leukste onderdeel van de nieuwe badkamer. De voorpret geeft een heerlijk gevoel van wat er komen gaat. Ben je fan van excentriciteit en luxe, of spreekt de Japandi stijl je meer aan? Wij helpen je bij het selecteren van sanitair en meubels die bij jou passen. We houden daarbij goed rekening met de beoogde begroting. Alles in deze fase is maatwerk, en we nemen hier graag de tijd voor, samen met jou.

Badkamers Beverwijk - Sanitair Beverwijk
Impressie van accenttegels in bijzondere vormen, tinten en structuren

Tegels voor de badkamer

In onze badkamer showroom vlakbij Beverwijk delen we graag onze expertise in tegels. Bij binnenkomst op de begane grond word je begroet door accenttegels in diverse kleuren, ontwerpen en structuren. Verderop vind je ons uitgebreide assortiment wand- en vloertegels. Je bent van harte welkom om de tegels in het echt te bekijken, ze van dichtbij te inspecteren en hun textuur te ervaren. Het directe contact met de badkamertegels zal bevestigen of de tegels echt bij jou passen. Aarzel niet om vragen te stellen, bijvoorbeeld over het combineren van verschillende tegels in jouw badkamer.

Badkamers Beverwijk - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Offerte op maat

Voordat we aan de verbouwing beginnen, willen we graag samen met jou de kosten doornemen. We stellen een geheel vrijblijvende offerte op. Zodra we overeenstemming hebben bereikt, maken we een planning en gaan we voor je aan de slag. We komen graag bij je langs om de huidige staat van je badkamer te inspecteren en de exacte afmetingen op te nemen. Gelukkig zijn we gevestigd om de hoek in Heemskerk, dus we zijn niet afhankelijk van lange reistijden.

Expositie van een collectie woonvloertegels in de showroom van Zoon Badkamers & Tegels in Heemskerk
Badkamers Beverwijk - Offerte en installatie

Complete badkamer installatie in Beverwijk

Met ons vaste team van installateurs kun je snel genieten van jouw nieuwe badkamer. Tijdens het verbouwingsproces plannen we meerdere contactmomenten in, zodat we de badkamer montage goed kunnen beheren. Dit geeft je de gelegenheid om vragen te stellen en te overleggen in verschillende fasen, zoals slopen en afmonteren. Bovendien zijn we aanwezig bij de oplevering, zodat we alles grondig kunnen inspecteren. Voor jou betekent dit een nieuwe badkamer om van te genieten, en voor ons is het een bevestiging dat we opnieuw een bijzondere badkamer hebben gerealiseerd.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken