Zoon Badkamers B.V.
Zoon Badkamers B.V.
De Trompet 2860
1967 DD Heemskerk
0251 241 140 - info@zoonbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard

Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard  
Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - Samenvatting binnenkijker: kleurrijke badkamer

Binnenkijken bij...
Een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard

Gemaakt door:Zoon Badkamers
Locatie:Heerhugowaard
Type badkamer:Kleurrijk badkamer
Bijzonderheden:Metaallook tegels, visgraatmotief van verweerd blauwe tegels, veel opbergruimte


Showroom bezoeken

Kleurrijke badkamer inspiratie

Durf jij wat kleur toe te voegen aan je badkamer? Haal inspiratie uit deze binnenkijker. Voor familie De Vries uit Heerhugowaard realiseerde Zoon Badkamers een kleurrijke badkamer en een apart toilet met een gewaagde colorclash! Kleuren als oranje en blauw, koper en geborsteld chroom vliegen je om de oren. Kom je binnenkijken?

Gewaagde kleurencombinatie

Een van de meest opvallende kenmerken van deze badkamer is de tegelcombinatie. Van familie de Vries mocht de badkamer wel wat karakter bevatten. Ook schrokken ze niet terug voor het gebruik van kleur. Vanuit een rustige betonlook basis voeren kleuren als roestig oranje en verweerd blauw de boventoon. Gewaagd, maar het werkt!

Vanuit een neutrale betonlook basis komen kleurrijke accenten tot leven

Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - kleurrijke badkamer met gewaagde combinaties
Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - kleurrijke badkamer met gewaagde combinaties

Kleurrijke materialen met een geleefde look

Bijzondere metaallook tegels sieren de wand van de doucheruimte. Op deze keramische tegels is de kracht van de natuur voelbaar. Ze ogen verweerd, rauw, geroest en omarmen natuurlijke imperfectie. Als accent koos familie de Vries een levendige accenttegel in blauwtinten die doen denken aan tropische riffen en diepe donkere zeeën. We plaatsen deze in visgraat achter en naast het toilet.

Benieuwd welke kleuren goed bij jou en je badkamer passen? Vraag onze badkamerspecialist gerust om advies.

Geborsteld chroom in de badkamer

Chromen accenten vormen een prachtige aanvulling op metaal- en betonlook tegels, waardoor een harmonieus en eigentijds design ontstaat. De matte afwerking van geborsteld chroom creëert een subtiele glans die de badkamer een verfijnde uitstraling geeft, terwijl het ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. In de badkamer komt dit terug in de wastafel- en douche kranen, de regendouche, handdoekhouders en toiletaccessoires. 

Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - chroom in badkamer en koperen accenten in toilet
Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - chroom in badkamer en koperen accenten in toilet

Koperkleurige accenten in het toilet

Anders dan in de badkamer, koos familie de Vries voor kranen en accessoires in de kleur mat koper PVD. Ook dit is een mooie match, aangezien deze tint de boventoon voert in de roestige metaallook tegels. Kijk eens hoe warm en kleurrijk!

Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - kleurrijke badkamer vraagt om veel opbergruimte

Veel kleur vraagt om veel opbergruimte

Belangrijk bij een kleurrijke badkamer is dat je rust bewaard op andere fronten. Daarom adviseerden we familie de Vries om voor royaal opbergruimte te integreren zodat ze de badkamer vrij kunnen houden van allerlei spulletjes.

Een driedelige spiegelkast en een royaal badmeubel met hoge kasten aan weerszijden is het resultaat. Ook hier zijn we met eikenhouten kasten dichtbij de natuur gebleven. Wat kun je hier veel kwijt! Opgeruimd staat netjes.

 

Ook van een kleurrijke badkamer?

Droom je van een  kleurrijke badkamer met gewaagde keuzes? Breng een bezoek aan Zoon Badkamers. Onze experts staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het realiseren van jouw badkamerwensen. Maak een afspraak en ontdek wat voor moois we van jouw badkamer kunnen maken!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - Droom je van een kleurrijke badkamer?
Binnenkijken bij een kleurrijke badkamer in Heerhugowaard - Veelgestelde vragen over een kleurrijke badkamer

Veelgestelde vragen over een lichte badkamer

Wat is de trend in badkamers?
De nieuwste badkamertrends zijn: Japandi, Monochroom, Loft, Shiny en - deze zal jou vast aanspreken - Highlights Colourclash. Bij de laatstgenoemde trend staat het gebruik van kleurcombinaties centraal. Zowel kleuren in elkaars verlengde als gedurfde combinaties. Vraag gerust een Moodbox aan met samples van jouw favoriete trend.
 
Welke kleuren passen in de badkamer? 
Eigenlijk kun je heel veel kanten op met kleuren in de badkamer. In de badkamerkleuren van nu zien we veelal een warme ondertoon. Uiteraard blijven de basiskleuren zoals beige, bruin en grijs, maar we zien ook steeds meer zachtroze en donkergroen. Zelfs neon-kleuren behoren tot de mogelijkheden. 
 
Welke kleur past bij beige tegels?
Voor een stijlvolle combinatie met beige tegels zijn wit, grijs, zandkleurig en zachtroze goede opties. Deze kleuren creëren een fris contrast, een eigentijds gevoel, een harmonieuze uitstraling of een romantische sfeer in de ruimte, afhankelijk van de gekozen tint.

Welke kleur badkamer accessoires?
Neutrale kleuren zoals wit, beige, grijs en taupe, zijn een veilige keuze voor badkamer accessoires. Benieuwd welke kleuren goed bij jou en je badkamer passen? Onze badkamerspecialist kan je daar perfect over adviseren. 

Meer badkamer inspiratie

 

Tegelverbanden voor iedere badkamer: van visgraat tot blokverband  

Het tegelverband in je badkamer is van grote invloed op de sfeer en ruimtelijkheid in je badkamer. Ontdek welke nu populair zijn.

 

Badkamer kleuren 2024

Met kleur laat je zien wie je bent. Laat je inspireren door de badkamer kleuren van 2024.

 

Trend: highlights colour clash

Laat je verleiden door deze gedurfde stijl, die een feest van kleuren in je badkamer ontketent. Gewaagde keuzes kunnen heel lonend zijn, toch? Ontdek onze visie op deze speelse trend.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken